Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland

De voucherregeling kan voor jouw bedrijf het verschil maken tussen stilstaan en groeien! Een voucher staat voor subsidie die je in kan zetten om je onderneming verder te ontwikkelen, je activiteiten uit te breiden om zo te groeien en de volgende stap te zetten.

Ik ben echt wel blij met jullie bijdrage, dit maakt het haalbaar om deze stappen nu te zetten en ik merk ook dat de energie die het losmaakt ook helpt om de verdere groei vorm te geven!

Soorten vouchers

Als je kennis, expertise en/of faciliteiten van derden wilt inhuren voor het verbeteren van de bedrijfsvoering of versnellen van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten, dan past de voucher Kennis & Expertise waarschijnlijk het beste bij jouw situatie. Voorbeelden hiervan zijn de ontwikkeling van nieuwe groeistrategieën, het toetsen van economische en technische haalbaarheid, (internationale) business development, het verbeteren van de investor readiness en het versnellen van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten (bijv. via digitalisering of robotisering).

Wil je jezelf als ondernemer persoonlijk ontwikkelen, door middel van coaching, trainingen en cursussen, zodat je de juiste vaardigheden voor de volgende fase hebt, dan kan de voucher Persoonlijke Ontwikkeling een goede keuze zijn.

Voor het uitvoeren van een bedrijfsscholingsscan om erachter te komen of de ambities van jouw medewerkers passen bij jouw bedrijfsambities of een scan van de arbeidsvitaliteit van jouw medewerkers, kun je de voucher Bedrijfsscholingsscan aanvragen.

De voucher Internationaal Ondernemen kan een goede mogelijkheid zijn als je de kennis, kunde en/of faciliteiten van derden inhuurt voor het vergroten van het internationale verdienvermogen van je bedrijf.

Aanvraag voucher indienen

Een aanvraag indienen is snel en eenvoudig en kost max. 30 minuten van jouw tijd. Daarna bellen wij je, beoordelen wij jouw vraag en na 4 weken weet je of wij jouw groeistap kunnen honoreren met een voucher!

Heb je al een voucher aangevraagd en wil je deze verzilveren? Klik dan hier.