Stoov is een bedrijf dat kussens met infraroodverwarming ontwerpt en produceert. Niet op een ouderwetse manier, integendeel. De ontwerpen zijn innovatief, duurzaam en zeer stijlvol. Een lekker warm kussen op de bank tijdens de regenachtige herfstdagen of donkere winteravonden … zou dat geen warm welkom zijn?

Het idee kwam tijdens de koudere dagen van het jaar regelmatig naar boven in het hoofd van Stoov®-oprichter Teun. Waarom zouden we een verwarming gebruiken die het hele huis langzaam opwarmt, terwijl we eigenlijk iets nodig hebben om ons lichaam hier op dit moment op te warmen? Bij voorkeur iets comfortabels, iets dat je overal mee naartoe kan nemen en iets dat er ook nog eens stijlvol uitziet.

Het prototype werd in 2012 ontworpen. Vanaf dat moment was al snel duidelijk dat een oplaadbaar, draadloos infrarood verwarmingskussen veel mensen op een comfortabele manier kon opwarmen. Het werd het Stoov®’s missie om de warmte en het bewustzijn over persoonlijke verwarming te verspreiden. Met de financiering door het MKB Fonds is STOOV in staat verder te groeien en haar warmteproducten breder te vermarkten. Goed voor het milieu én de werkgelegenheid.

Het prototype werd in 2012 ontworpen. Vanaf dat moment was al snel duidelijk dat een oplaadbaar, draadloos infrarood verwarmingskussen veel mensen op een comfortabele manier kon opwarmen. Het werd het Stoov®’s missie om de warmte en het bewustzijn over persoonlijke verwarming te verspreiden.

Meer informatie: www.stoov.com

Bekijk welke andere bedrijven gebruik maken van het MKB Fonds

Terug