Als oldtimerliefhebber herkent u het wel. Een onderdeel van uw oldtimer is (bijna) stuk en niet of nauwelijks meer te vinden. Vervanging is noodzakelijk om uw geliefde bezit op de weg te houden. Maar waar vindt u dat unieke onderdeel? Gaat u zelf op zoek en wordt het een proces van weken, maanden of langer zoeken. Of neemt u contact op met Second2New?

Second2New is actief in 3D scannen, 3D engineering en 3D reproductie, zodat u makkelijk en snel aan uw onderdeel komt. Het vertrekpunt voor onze werkzaamheden is een origineel onderdeel. Dat kan van alles zijn, van deurklink en schakelaar tot tandwiel en koppakking. Het onderdeel kan in uw bezit zijn of geleend van een andere liefhebber. Soms is het originele onderdeel in nieuwstaat, soms beschadigd, af en toe intact en zo nu en dan gebroken. Dat maakt voor ons niet uit. Wij scannen het onderdeel gedetailleerd met een zeer nauwkeurige 3D scanner. Met software wordt de scan door ons vakkundig nabewerkt zodat deze geschikt is om een nieuw onderdeel te reproduceren.

Beschadigingen en vervormingen worden op deze manier hersteld. Als u dat wilt, kunnen onderdelen ook worden gepersonaliseerd of op een andere manier worden aangepast.

Na de nabewerking kunt u via ons netwerk van leveranciers het onderdeel laten reproduceren, of u draagt zelf een producent aan die het voor u kan doen. U kunt daarbij zelf aangeven of u uw reproductie zo dicht mogelijk bij het origineel wilt of wellicht van een ander materiaal wilt laten maken.

Meer informatie: www.second2new.com

Bekijk welke andere bedrijven gebruik maken van het Technofonds

Terug