Round table e-commerce

2021-01-19 -

Heb jij als Flevolandse MKB ondernemer al ervaring met e-commerce, maar loop je tegen diverse uitdagingen aan bij het omzetten van potentiële klanten in daadwerkelijke klanten?
Meld je dan aan voor de online round table op 19 januari.

In november was de kick off met een aantal ondernemers tijdens de eerste e-commerce round table, die wij samen met Erik Brunekreef van Topcentrum e-commerce hebben georganiseerd. Tijdens deze online round table kwamen o.a. onderwerpen als customer journey, vindbaarheid, het proces en het meten van resultaten aan bod.

Uit deze sessie bleek dat er in de klantreis nog veel kansen liggen voor het verhogen van de conversie wat leidt tot meer omzet. Hier leggen we tijdens de volgende online round table, op 19 januari om 9:30 uur, de focus op. De essentie van deze interactieve round table is om van elkaar te leren en met elkaar te delen. Een Conversie Ratio Optimalisatie (CRO) specialist van Traffic Builders schuift aan om echt de diepte in te duiken.

Om het gesprek persoonlijk te houden zijn er slechts 12 plekken beschikbaar. Wil jij graag deelnemen aan deze round table? Meld je dan aan via thuan@horizonflevoland.nl