Podcast: Wat vind jij? - Horizon Flevoland

Podcast: Wat vind jij?

Horizon gaat in gesprek met ondernemers

Op deze pagina vind je alle afleveringen van onze podcastserie, waarin Marco Smit, Marcia Richardson-Dusseldorp en Tom Lansink met ondernemers in gesprek gaan over actuele onderwerpen uit de regio.

Wil jij meepraten over de verschillende onderwerpen? Dat kan via #watvindtflevoland

Vaste tafelgasten

Marcia Richardson – Dusseldorp
Marcia heeft samen met haar zus twee bedrijven, LeadingLean en Meerwaarde Makers. Daarnaast is ze ook voorzitter van de Flevolandse Zakenvrouwen en lid van de investeringscommissie van de fondsen die in het beheer zijn van Horizon Flevoland.

‘Ik denk dat het goed is om met elkaar in gesprek te gaan over actuele onderwerpen waarmee we ondernemers kunnen helpen een beeld te krijgen van wat er te vinden is in Flevoland, maar ook hoe we beter samen kunnen werken en met elkaar de provincie nog beter kunnen maken.’

Tom Lansink
Tom is eigenaar van schilder- en onderhoudsbedrijf Lansink BV. Tom heeft altijd al gevonden dat iedereen gewoon mee moet kunnen doen.  Een op de tien arbeidsplaatsen bij Lansink BV wordt dan ook vervuld door iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt. O.a. hiervoor is hij ook benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Daarnaast is hij voorzitter van de stichting Flevopenningen en kreeg hij in 2016  de Positiviteitsprijs uitgereikt voor het leveren van de meest positieve bijdrage aan Lelystad dat jaar.

Marco Smit
Marco is directeur van Horizon, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland. Naast algemeen directeur en bestuurslid van de Economic Board Groningen heeft hij ook gewerkt voor het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA).

MKB Accountmanagers

Thuan Trinh en Rob Dal
thuan@horizonflevoland.nl
rob@horizonflevoland.nl

 

Podcast aflevering 3: In gesprek met Marian Mulder van MAC3PARK

15 juli, 2021

Marian Mulder is algemeen directeur van het welbekende MAC3PARK. 'Veel ondernemers hebben oogkleppen op in hun eigen business', aldus Marian. Tijdens deze aflevering gaan Marco en Tom met Marian in gesprek over de nieuwe trend van hybride werken maar vooral het ondernemersklimaat en hoe ondernemers elkaar meer kunnen helpen. Klik hier voor de volledige aflevering.

Lees meer

Aflevering 2: In gesprek met Hans Marsé van Breedveld & Schröder

1 juli, 2021

Hans Marsé is eigenaar van technisch aannemer Breedveld & Schröder. 'Als je een medewerker laat functioneren in zijn talent dan heb je de beste. Als medewerkers alleen maar bij jou werken voor het geld, dan houden ze niet van jouw bedrijf', aldus Hans. Tijdens deze aflevering gaan Marco, Marcia en Tom met Hans in gesprek over hoe je goed technisch geschoold personeel kan vinden en hoe je techniek sexy kan maken. Klik hier voor de volledige aflevering.

Lees meer

Aflevering 1: In gesprek met Martijn Groot van TSR AV

9 juni, 2021

Martijn Groot is operationeel directeur bij TSR AV. 'Als je de focus persoonlijk en zakelijk richt op wat er wel kan ontstaat er ruimte voor groei. TSR AV zijn gepassioneerde Audiovisuele specialisten gericht op AV installatie techniek en tijdelijke AV installaties voor congressen, beurzen en bedrijfspresentaties', aldus Martijn. Tijdens deze eerste aflevering gaan Marco, Marcia en Tom met Martijn in gesprek over ondernemen tijdens en na corona. Zijn er alleen bedreiging of zijn er ook kansen? Klik hier voor de...

Lees meer