Ik zoek geld

Ondernemen betekent ook investeren. Hier is altijd geld voor nodig. Je kunt op zoek zijn naar een subsidie, lening of participatie zodat je een (nieuw) product op de markt kunt brengen, een prototype ontwikkelt of een nieuwe markt aanboort. Wij hebben subsidies en fondsen gericht op verschillende stadia van bedrijfsgroei. Daarnaast kunnen wij -als je in het huidige financieringslandschap door de bomen het bos niet meer ziet- adviseren over het financierbaar maken van je businessplan. Wij hebben een groot netwerk waar wij je kunnen introduceren: van banken, venture capital investeerders tot informals.

Ik zoek geld voor mijn volgende groeifase

  • Ik heb een idee en wil antwoorden op mijn onderzoeksvragen.

Lees meer

  • Ik wil aantonen dat mijn concept werkt

Lees meer

  • Ik heb een technische innovatie.
  • Ik wil opschalen.

Lees meer

  • Ik zoek groeiondersteuning.

Lees meer


Wat kun je verwachten?

Wat jij van ons kunt verwachten hangt af van je financieringsbehoefte. Wij kijken samen met jou naar je ondernemingsplan, je propositie en het verdienmodel. Hierna voeren we een of meerdere gesprekken en geven we je advies. Vervolgens maak je een voorstel en geef je een pitch voor experts.

Het kan zijn dat jouw bedrijf nog niet financierbaar is. Als je hier behoefte aan hebt, kunnen wij samen met jou kijken hoe je de financierbaarheid van je bedrijf kunt vergroten.

Wij proberen het traject van aanvraag tot het sluiten van een contract zo kort mogelijk te houden. Een subsidievoucher aanvragen gaat sneller. Dit handelen wij grotendeels online af.

Programma’s

Naast daadwerkelijk geld biedt Horizon je ook ondersteuning in je zoektocht naar geld.

  • Investor Readiness Programma, in 10 weken investeringsrijp, het kan!
    Ben jij een Flevolandse ambitieuze innovatieve ondernemer/startup met groeipotentie én een financieringsvraag? Dan zou het Investor Readiness Programma van Horizon een aanrader voor jou zijn! In slechts 10 weken werk je aan het optimaliseren van je businesscase en leer je door de ogen van een financier naar je propositie te kijken. Met als doel jouw initiatief sneller gefinancierd te krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Vragen?

Heb je groeiambitie en ben je hiervoor op zoek naar financiers? Neem dan contact op met Horizon. De adviseurs van Horizon gaan graag met je in gesprek.

Elle

Elle

Senior Projectmanager Voucherregeling

+31 (0)6 18304003