Ik zoek geld

Ondernemen betekent ook investeren. Hier is altijd geld voor nodig. Je kunt op zoek zijn naar een subsidie, lening of participatie zodat je een (nieuw) product op de markt kunt brengen, een prototype ontwikkelt of een nieuwe markt aanboort. Wij hebben subsidies en fondsen gericht op verschillende stadia van bedrijfsgroei. Wij proberen het traject van aanvraag tot het sluiten van een contract zo kort mogelijk te houden. Een subsidievoucher aanvragen gaat sneller. Dit handelen wij grotendeels online af.

Subsidies

Heb je een idee en wil je antwoorden op jouw onderzoeksvragen, dan kun je in aanmerking komen voor de subsidie MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT). Als je geld zoekt voor het verbeteren van jouw bedrijfsvoering of het starten van nieuwe bedrijfsactiviteiten, dan is de voucher subsidieregeling wellicht iets voor jou.

Fondsen

Heb je een concept en wil je aantonen dat het werkt, dan zou het POC Fonds jou hiermee kunnen helpen. Als je een technische innovatie hebt en wilt opschalen, dan zou het Technofonds een optie kunnen zijn. Het MKB Fonds kan geschikt zijn als je op zoek bent naar groeiondersteuning. Wat jij van ons kunt verwachten hangt af van je financieringsbehoefte. Wij kijken samen met jou naar je ondernemingsplan, je propositie en het verdienmodel. Hierna voeren we een of meerdere gesprekken en geven we je advies. Vervolgens maak je een voorstel en geef je een pitch voor experts.

Ik zoek geld voor mijn volgende groeifase

  • Ik heb een idee en wil antwoorden op mijn onderzoeksvragen.

Lees meer

  • Ik wil aantonen dat mijn concept werkt.

Lees meer

  • Ik heb een technische innovatie.
  • Ik wil opschalen.
  • Ik wil mijn innovatie doorontwikkelen.

Lees meer

  • Ik zoek groeiondersteuning.

Lees meer


Programma’s

Naast daadwerkelijk geld biedt Horizon je ook ondersteuning in je zoektocht naar geld. Het kan zijn dat jouw bedrijf nog niet financierbaar is. Als je hier behoefte aan hebt, kunnen wij jou adviseren over het financierbaar maken van je businessplan. Wij hebben een groot netwerk waar wij je kunnen introduceren: van banken, venture capital investeerders tot informals. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het Investor Readiness Programma van Horizon.

  • Investor Readiness Programma, in 10 weken investeringsrijp, het kan!
    Ben jij een Flevolandse ambitieuze innovatieve ondernemer/startup met groeipotentie én een financieringsvraag? Dan zou het Investor Readiness Programma van Horizon een aanrader voor jou zijn! In slechts 10 weken werk je aan het optimaliseren van je businesscase en leer je door de ogen van een financier naar je propositie te kijken. Met als doel jouw initiatief sneller gefinancierd te krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Vragen?

Heb je groeiambitie en ben je hiervoor op zoek naar financiers? Neem dan contact op met Horizon. De adviseurs van Horizon gaan graag met je in gesprek.

Elle

Elle

Senior Projectmanager Voucherregeling

+31 (0)6 18304003