Ik zoek advies

Flevoland geeft je de ruimte om te pionieren, dromen na te jagen en boven jezelf uit te stijgen. Als ondernemer verleg je constant grenzen. Hierbij kan het nuttig zijn om een expert te hebben die kritische vragen stelt, meedenkt en je verwijst naar partners die exact de kennis en ervaring hebben waar je naar op zoek bent. Wij kunnen deze partner voor jou zijn.

Horizon ondersteunt MKB-ondernemers die bezig zijn met innovatie, groei en het verleggen van grenzen. Dit doen we onder andere door:

  • Het delen van marktinformatie
  • Geven van bedrijfskundig advies
  • Mee te denken over marktintroducties
  • Het zoeken naar beschikbare subsidies
  • Je in contact te brengen met experts

PROGRAMMA’S

CIRCO Track voor betaalbare circulaire woningbouw in Flevoland. 
Horizon Flevoland biedt middels deze CIRCO Track, Flevolandse ketenpartners in de bouw de mogelijkheid om samen circulaire business te ontwikkelen. In deze ketentrack is expliciet aandacht voor de afstemming van vraag & aanbod in de regio en werken we aan betaalbare circulaire woningen. Je wordt op weg geholpen in een gefaciliteerd ontwerpproces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heb je een lange termijn visie ontwikkeld. Maar je hebt ook een concreet plan om morgen mee te beginnen.

Business Innovation Program Food
Met het Business Innovation Program helpen we je om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot concrete nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf. Het Business Innovation Program Food is bedoeld voor ondernemers die in de agrofoodsector nieuwe verdienmodellen moeten ontwikkelen omdat het huidige model niet meer houdbaar is of die ideeën hebben voor een aanvullend verdienmodel. Deelname staat open voor zowel bedrijven in de land- en tuinbouw en voedselverwerkende industrie als technologische bedrijven en logistieke dienstverleners.

Sectoren waar we ons op richten

Test ondernemen

Logistiek

Ondernemers mogen mij bellen voor de beste logistieke locaties in Flevoland, om hun groeiambities waar te maken!

Test ondernemen

Circulair

Ondernemers kunnen mij bellen om hun circulaire ambities te realiseren, deel te nemen in het circulaire ecosysteem en gezamenlijk de provincie Flevoland op de kaart te zetten als de grondstoffenleverancier in de nieuwe economie.

Test ondernemen

Agro & Food

Ondernemers kunnen mij bellen voor informatie over het programma Landbouw Meerdere Smaken en de verschillende proeftuinen in Flevoland. Houd je je bezig met de korte keten, precisielandbouw, kringlooplandbouw en natuur inclusief? Of ga je aan de slag met een nieuwe smaak? Dan kom ik graag met je in gesprek.

Test ondernemen

food & Health

Ondernemers kunnen mij bellen voor een goed gesprek, inspiratie en hulp bij het vinden van samenwerkingspartners. Ik heb een groot netwerk binnen en buiten Flevoland. Ik richt me voornamelijk op voeding en gezondheid. Ik ben nieuwsgierig en sta open voor innovaties en kennisversnelling.

Vragen?

Heb je vragen of ben je benieuwd of we jou in de fase van jouw bedrijf kunnen helpen? Neem dan contact op met onze bovenstaande collega's of met onze MKB.Accountmanager Zij gaan graag met je in gesprek.

Thuan Trinh

Thuan Trinh

MKB Accountmanager

+31 (0)6 83162458

Irene Medema

Irene Medema

MKB Accountmanager

+31 6 2640 8841