Ik zoek advies

Flevoland geeft je de ruimte om te pionieren, dromen na te jagen en boven jezelf uit te stijgen. Als ondernemer verleg je constant grenzen. Hierbij kan het nuttig zijn om een expert te hebben die kritische vragen stelt, meedenkt en je verwijst naar partners die exact de kennis en ervaring hebben waar je naar op zoek bent. Wij kunnen deze partner voor jou zijn.

Horizon ondersteunt MKB-ondernemers die bezig zijn met innovatie, groei en het verleggen van grenzen. Dit doen we onder andere door:

  • Het delen van marktinformatie
  • Geven van bedrijfskundig advies
  • Mee te denken over marktintroducties
  • Het zoeken naar beschikbare subsidies
  • Je in contact te brengen met experts

Sectoren waar we ons op richten

Test ondernemen

Logistiek

Ondernemers mogen mij bellen voor de beste logistieke locaties in Flevoland, om hun groeiambities waar te maken!

Test ondernemen

Circulair

Ondernemers kunnen mij bellen om hun circulaire ambities te realiseren, deel te nemen in het circulaire ecosysteem en gezamenlijk de provincie Flevoland op de kaart te zetten als de grondstoffenleverancier in de nieuwe economie.

Test ondernemen

Agro & Food

Ondernemers kunnen mij bellen voor informatie over het programma Landbouw Meerdere Smaken en de verschillende proeftuinen in Flevoland. Houd je je bezig met de korte keten, precisielandbouw, kringlooplandbouw en natuur inclusief? Of ga je aan de slag met een nieuwe smaak? Dan kom ik graag met je in gesprek.

Test ondernemen

food & Health

Ondernemers kunnen mij bellen voor een goed gesprek, inspiratie en hulp bij het vinden van samenwerkingspartners. Ik heb een groot netwerk binnen en buiten Flevoland. Ik richt me voornamelijk op voeding en gezondheid. Ik ben nieuwsgierig en sta open voor innovaties en kennisversnelling.

Vragen?

Heb je vragen of ben je benieuwd of we jou in de fase van jouw bedrijf kunnen helpen? Neem dan contact op met onze bovenstaande collega's of met onze MKB.Accountmanager Hij gaat graag met je in gesprek.

Irene Medema

Irene Medema

MKB Accountmanager