Ik wil exporteren

Wij ondersteunen Flevolandse ondernemers met internationale ambities en ondernemers die al actief zijn in het buitenland. Wij helpen letterlijk en figuurlijk met het verleggen van grenzen. Door onze ervaring en kennis kunnen wij samen met jou kijken naar welke kansen internationaal ondernemen biedt.

Horizon kan je ondersteunen door:

  • Het delen van landeninformatie
  • Je uit te nodigen voor handelsmissies
  • Je de weg te wijzen naar EU- programma’s
  • Toegang te geven tot (internationale) netwerken
  • Te adviseren en kennis te delen
  • Op de hoogte brengen van interessante regelingen

Voor wie?

Wij richten ons op ondernemers in Flevoland die willen exporteren en op zoek zijn naar informatie over nieuwe afzetmarkten en inzicht willen krijgen in regelingen waarvan je gebruik kunt maken.

Wat kan je verwachten?

Wij gaan allereerst graag met je in gesprek, zodat wij je behoeften in kaart kunnen brengen. Wij hebben verstand van internationaal ondernemen en hebben een breed internationaal netwerk. Maar hoe kunnen wij onze deskundigheid en ons netwerk voor jou optimaal inzetten? Wij maken afspraken hoe wij jou kunnen ondersteunen of adviseren.

Wij doen dit niet alleen. Horizon werkt nauw samen met organisaties in de regio als de Kamers van Koophandel en WTC. Ook zijn wij verbonden aan exportstimuleringsprogramma GO4EXPORT en hebben wij ingangen bij ambassades en het ministerie van Economische Zaken.

Contact

Heb jij internationale ambities of is jouw bedrijf al internationaal actief en heb je behoefte aan advies, kennis en een netwerk? Neem dan contact op met Horizon. De gespecialiseerde adviseurs gaan graag met je in gesprek om samen jou de grenzen van je bedrijf te verleggen.

 Âne

Âne

Teamleider Internationaal/Projectmanager

+31 (0)6 22832884