Goldewijk was de eerste catalogusbouwer van Nederland. De eerste bouwer met een conceptaanpak, én de eerste bouwer met een online configurator voor het samenstellen van een huis.

Om nog beter in te kunnen spelen op de steeds veranderende behoeften van haar doelgroep werkt Goldewijk aan een innovatief woonconcept waarin stijlvol woonplezier voorop staat en duurzaamheid vanzelfsprekend is. Horizon, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland investeert in de verdere ontwikkeling van dit innovatieve woonconcept.

Uitgangspunt van het innovatieve woonconcept van Goldewijk is ‘eigentijds klantpartnerschap’, waarin de klant ervaart dat hun wooneisen en wensen optimaal worden behandeld. Zo wordt er gekeken naar de wensen op het gebied van functionaliteit, zodat optimale toegankelijkheid en prettig functioneren voor de klant wordt bereikt. Daarnaast wordt de gewenste woonbeleving van de klant onder de loep genomen. Hierbij gaat het om het gevoel dat de bewoner wil ervaren in zijn woning.

Ook wordt er naar de toekomst gekeken. Welke intelligente, duurzame technieken en gadgets kunnen worden toegepast zodat het gebruikscomfort optimaal wordt. En als laatste wordt de gewenste flexibiliteit van het gebouw beschreven; de flexibele aanpasbaarheid van het gebouw in de tijd. Deze klantbenadering wordt verwerkt in een optimaal gestroomlijnd proces en samen met een digitaal informatiemodel, waarin elke detail wordt geanalyseerd berekend en gepland, zorgt dit voor een duurzaam bouwplan met maximaal rendement voor bouwer en klant.

Meer informatie: www.goldewijk.nl

Bekijk welke andere bedrijven gebruik maken van het Technofonds

Terug