Winkelstraten worden leger. Het gedrag van klanten verandert. De resultaten staan onder druk. Online winkels kennen een blijvende omzetgroei. Winkels promoten met enthousiasme hun webshop. Wanneer promoten wij online onze winkels? Wie is er nog onderscheidend? Wie luistert naar haar klanten? Wie begrijpt haar klanten?

Funshopper is hét online interactieve platform voor retailers en ondernemers. Met deze handige app kunt u nieuwe en bestaande klanten naar uw winkel trekken. Omdat shoppen in echte winkels gewoon leuker is. Bovendien laat Funshopper u op elk moment één op één communiceren met uw klanten.

Samenwerken is de toekomst en Funshopper is het nieuwe mobiele retail spaarsysteem dat naadloos aansluit op deze tendens. Funshopper is geldig in iedere winkel, iedere stad en in ieder land. Funshopper is uniek doordat fysiek winkelen wordt beloond met echt geld!

Funshopper staat voor dagelijkse aanbiedingen en nieuws met cross channel mogelijkheden én funny routes. Via social sharing worden acties door klanten benut en gedeeld, waardoor het klantenbereik groeit. Met als resultaat een dagelijkse groei van uw klantenbestand en meer traffic in de winkel. Persoonlijk contact en meer fun zorgen dat uw klanten graag terugkomen!

Hans van Goor, directeur/eigenaar Funshopper BV: ‘Funshopper BV is een start-up die dankzij de financiële steun van Technofonds Flevoland kan gaan groeien. Maar minstens zo strategisch is het omvangrijke kennisnetwerk en de samenwerking met andere participaties van Technofonds. MKB Fonds Flevoland en Technofonds Flevoland worden gerund door een team betrouwbare en deskundige professionals, die meehelpen om je bedrijf recht op de golven te houden. Hoewel er door omstandigheden lang is gewerkt voordat we bij de closing waren, heb ik altijd ervaren dat zij een grote mate van vertrouwen behielden in het bedrijf Funshopper en de mensen die er werken. Het is prettig om als ondernemer zo’n rustige omgeving te hebben voor de strategische en financiële issues.’

Bekijk welke andere bedrijven gebruik maken van het Technofonds

Terug