Flevoland Groeit! Event - 21 november

Hét event voor de Flevolandse MKB’er met groeiambitie!

Flevolandse MKB ondernemers zijn uniek! Ze tonen lef om te innoveren, te groeien en grenzen te verleggen. Pionieren zit in de genen en dromen worden nagejaagd. Flevoland is dé provincie van de vooruitgang waar ondernemers kúnnen groeien: in tijd en ruimte maar ook mentaal en fysiek. De manier waarop en wat de mogelijkheden voor een MKB onderneming kunnen zijn, staan centraal tijdens het gratis Flevoland Groeit! event op 21 november bij de Maxima Centrale in Lelystad.

Harry Talen, directeur van Engie neemt MKB Flevoland mee in een energiek verhaal over groei, en daarnaast zal Marlies Dekkers uit eigen ervaring spreken dat groei een proces is van vallen en opstaan. Voormalig weervrouw Helga van Leur zal het event in goede banen leiden als bevlogen dagvoorzitter. De combinatie van deze enthousiaste sprekers en interactieve deelsessies zullen deelnemers inspireren en aanmoedigen om na te denken over het zetten van de eerste of nieuwe groeistappen.

Horizon, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland is de initiatiefnemer van dit gratis event. Zij delen kennis, geven advies en wijzen ondernemers de juiste weg naar groei. Horizon helpt Flevolandse ondernemers bij het verleggen van grenzen. Dit doen ze niet alleen, maar samen mét die ondernemers en hun partners.

Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar voor het Flevoland Groeit! Event. Voor aanmelden en meer informatie kijk op https://tickets.horizonflevoland.nl/.

Photo by: Mark Uyl

Terug