Custon is de ontwikkel, support en consultancy organisatie achter het Service Level Agreement (SLA) management platform PerformWorks„¢. In combinatie met het Business Case ROI platform Alinean„¢ vormen deze twee services een ijzersterk duo in het bereiken van SLA excellence.

Naast deze webservices biedt Custon betaalbare en ervaren consultants die u kunnen begeleiden bij het opzetten en uitrollen van deze projecten. Met PerformWorks meet, beheerst en maakt u uw SLA’s continu inzichtelijk. Combineer en vergelijk uw klantperceptie met systeemdata. PerformWorks is de schakel tussen servicevraag en aanbod. SLA Management in optima forma, met als resultaat: waardecreatie en ongekend hoge klanttevredenheid en loyaliteit!

Alinean stelt u in staat binnen slechts enkele uren een gefundeerde business case samen te stellen. Deze business cases beschrijven glashelder de opbrengst, de netto waarde, het breakeven point, de liquiditeit, het risico en de interne rente van de investeringen. Anders gezegd geven deze business cases alle antwoorden op vragen die uw (interne) klant of prospect graag van u wilt weten alvorens hij over gaat tot investeren of het zetten van een handtekening onder een project of contract.

Meer informatie: www.custon.nl

Bekijk welke andere bedrijven gebruik maken van het Technofonds

Terug