Black Box Logistics B.V. (hierna: BBL). BBL is een full-service logistieke dienstverlener die zich met haar diensten nadrukkelijk richt op het kleine en middelgrote MKB. De dienstverlening van BBL is gestoeld op twee, onlosmakelijk met elkaar verbonden onderdelen: logistiek en (e-commerce) fulfilment. BBL is gespecialiseerd in e-commerce fulfillment voor middelgrote tot grote webshops.

Bij logistiek gaat het om: goederen inslag inclusief kwaliteitscontrole (QC), opslag van de goederen op de meest economische manier, orderverwerking (Pick, Pack, Ship) en transport management.

Bij (E-Commerce) fulfillment om: assemblage, product fulfillment en after-sales support, database fulfilment, financieel fulfilment (gebruik makend van een derden account), warehousing en logistiek en Value Added Services.

In alle gevallen speelt de koppeling van de ERP-software van de klant met het Warehouse Management Systeem van de klant een belangrijke, en onderscheidende factor. Door deze koppeling kunnen bestellingen volledig geautomatiseerd worden behandeld en gecontroleerd en zijn de foutmarges in het hele proces bijzonder klein.

BBL legt daarnaast sterk de nadruk op klanttevredenheid en biedt haar klanten een hoog serviceniveau. De combinatie van de vergaande integratie van de software en het hoge serviceniveau onderscheiden BBL van de (vele) andere partijen in deze markt.

Meer informatie: www.bbl-logistics.com

Bekijk welke andere bedrijven gebruik maken van het MKB Fonds

Terug