Ben jij als ondernemer toe aan de eerste stap naar ondernemen in het buitenland, maar weet je nog niet waar je moet beginnen?

Horizon Flevoland en het World Trade Center Almere nodigen je op dinsdag 22 juni aanstaande uit voor een informatieve sessie over het creëren van een passende export strategie. Laat je met een kop koffie en een lekker ontbijt bijpraten over de mogelijkheden voor ondersteuning de eerste stap in export.

In een uur de tijd nemen we je mee aan de hand van verschillende praktische vragen: Hoe kies je de juiste markt om mee te beginnen? Hoe vind je een betrouwbare partner? Wat voor supportnetwerk is er? En bij wie kan je terecht met vragen?

Heb je zelf nog vragen? Stel deze gerust aan de experts van Horizon Flevoland en de World Trade Center Netherlands Alliance.

Het programma zal om 09:00 uur beginnen, de inloop is vanaf 08.30 uur.

Inschrijven
Geïnteresseerd? Schrijf je in door een mail te sturen aan Eric Hanson (eric.hanson@horizonflevoland.nl) om jouw plek te reserveren en verdere details te ontvangen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij.

Wij kijken uit naar een inspirerende sessie, graag tot dan!

Terug